Terug

Volg Shownieuws

Openhartige Joshua Nolet: 'Momenten waarop ik écht niet meer wil'

Nieuws

27 mei 2022, 17:21

Zanger Joshua Nolet staat in de gloednieuwe editie van Men's Health. En hoewel hij schittert op de cover, vertelt hij bijzonder openhartig over momenten in zijn leven waarin het niet zo schittert. "Ik kom niet meer uit m'n bed en flirt met uit het leven stappen."

De coronaperiode hakt er flink in bij de frontman van Chef'Special. "Er waren geen prikkels meer, alles viel weg - de hele festivalzomer, alle shows", laat hij weten in het fitness-blad. "Ik dacht: waarom zou ik voor mezelf zorgen? Ik hoefde niet op het podium te staan. Ik hoefde mezelf niet te presenteren. Ik had nieuwe prikkels nodig."

'Verkeerde dingen'

Die prikkels zoekt hij uiteindelijk bij 'de verkeerde dingen'. "Dingen die je normaal op een feestje doet - drank en drugs. (...) Ik was altijd bezig met de band, relaties of vrouwen. Ik had altijd iets waarin ik mezelf kon verliezen als afleiding. De stilte was voor mij te confronterend, dus ging ik mezelf verdoven."

Joshua heeft ervaring als het gaat om depressieve gevoelens. De afgelopen zeven winters zijn namelijk ook heel zwaar voor hem geweest. "Tijdens die (winter, red)depressies zijn er momenten waarop ik écht niet meer wil. Ik kom niet meer uit m'n bed en flirt met uit het leven stappen. Overal hangt een donkere deken overheen en ik kan niet meer aan mezelf uitleggen waarom ik dit blijf doen. Ik heb dan het gevoel dat ik niets meer toe te voegen heb."

Inmiddels gaat het gelukkig stukken beter met de zanger. Hij slikt antidepressiva, die volgens hem 'de donkere deken' wegnemen.

Dochtertje Coco

Caroline, Joshua's grote liefde, is als een rots in de branding voor hem. Het stel kreeg in maart samen hun eerste kindje: Coco. En dat zorgde bij de zanger voor veel emotie, zo is te ziet het in de video bovenaan deze pagina.

Praten over zelfmoordgedachten kan 24/7 via 113 of 0800-0113 en de chat op 113.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.