Terug

Volg Shownieuws

Opgeven sociale media grote opluchting voor Selena Gomez

Opgeven sociale media grote opluchting voor Selena Gomez

Nieuws

20 aug 2021, 08:15

Vijf jaar geleden was Selena Gomez de eerste persoon ooit die meer dan honderd miljoen volgers had op Instagram. In 2017 besloot ze de app van haar telefoon te verwijderen. In de Amerikaanse Elle vertelt ze dat ze simpelweg het nut van sociale media niet meer zag.

Vlak na haar beslissing had Gomez best last van ontwenningsverschijnselen, vertelt ze. "Ik moest opeens leren om mezelf te vermaken. Dat was moeilijk, want ik kon altijd uren naar het leven van andere mensen kijken. Soms scrolde ik twee jaar terug in iemands feed voordat ik me realiseerde dat ik die persoon niet eens kende. Nu krijg ik mijn informatie op de oude manier. Als mijn vrienden het ergens over hebben, dan bellen ze me om me te vertellen wat er speelt. Ze vragen niet meer: heb je mijn post niet gezien?".

De account van Gomez bestaat nog altijd, de zangeres geeft haar assistente foto's en quotes door om te posten. Dat ze zelf Instagram niet meer opgaat, heeft haar mentaal goed gedaan. "Op die kleine telefoon stonden 150 miljoen mensen. En ik heb 'm weggelegd. Dat was zo'n opluchting voor me."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.