Terug

Volg Shownieuws

Opnieuw grote ellende voor John de Bever

Nieuws

12 aug 2024, 10:47

John de Bever heeft opnieuw vervelend nieuws te verwerken gekregen wat betreft zijn voeten. Nadat de zanger eerder op een hoop opmerkingen kon rekenen omdat zijn kalknagels in Shownieuws te zien waren, lijkt hij nu een aandoening aan zijn voeten te hebben (zie video)...

"We hebben zijn partner, Kees, gesproken en die heeft aan ons onthuld dat er een volgend voeten probleem is", zo vertelt Guido den Aantrekker zondag in Shownieuws. "Dat is dat hij toch serieus jicht lijkt te hebben. Dat is een reumatische aandoening die echt vrij pijnlijk kan zijn, dat is echt serieus."

John heeft dus last van jichtaanvallen. "We gaan nooit meer z'n voeten laten zien, want door de vorige keer is er een rel ontstaan door zijn voeten. Hij heeft heel zomer met schoenen aan op het strand gelopen", aldus Kees erover voor de camera van Shownieuws.

Volgens Kees heeft John veel pijn erdoor. "Hij kan de honden niet meer uitlaten, kan allemaal niks meer. Ik heb alles gedaan vanochtend: ontbijt op bed gebracht, de honden vier keer uitgelaten. Ik doe alles nu."

'Eenmalig verhaal'

Na het ontketenen van 'tenen-gate' bood Guido eerder zijn excuses aan in Shownieuws. "Ik moet toch ook wel mijn spijt betuigen dat ik ooit een opmerking over die tenen heb gemaakt, want sindsdien is dat een soort eigen leven gaan lijden", zei Guido destijds.

In de dagen nadat hij deze opmerking maakte, hadden veel media het erover en daar was John niet blij mee. "Dus wat hebben we nou afgesproken. Dat John vanavond één keer zijn verhaal doet en uitlegt hoe het zo ver gekomen is", voegde Guido er aan toe.

Die 'eenmalige' uitleg van John zie je in de video hieronder.

John de Bever over tenen-gate
2:03
John de Bever over tenen-gate

Nieuw seizoen De Bevers

Binnenkort kan de kijker thuis ook weer lachen om John en zijn man Kees, want onlangs werd bekend dat er nog een reeks van de realityserie De Bevers komt. Een woordvoerder van RTL bevestigde dit na de berichtgeving van TVgids.nl dat er dit jaar een nieuw seizoen te zien zal zijn bij RTL 5 en Videoland. 

De Bevers komt met een vijfde televisieseizoen!
1:34
De Bevers komt met een vijfde televisieseizoen!

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.