Terug

Volg Shownieuws

Oud-Bachelorette kandidaat Jethro in verslavingskliniek

Nieuws

26 juni 2022, 18:27

Oud Bachelorette-deelnemer Jethro Galung zat in een verslavingskliniek in Zuid-Afrika, dat heeft de realityster zondag laten weten op Instagram. Inmiddels is de oud-kandidaat weer thuis bij zijn gezin.

"12 Mei 2022 die dag vergeet ik nooit meer! 'S ochtends afscheid nemen van mijn gezin voor zes weken. Waarheen? Zuid-Afrika… Een kliniek, een verslavingskliniek", vertelt Jethro openhartig.

"Het was een nachtmerrie waarvan ik dacht dat mij dit nooit zou gebeuren... maar die ochtend was een emotionele hel, de hele vlucht gehuild van verdriet en teleurstelling in mezelf. Nu, zes weken verder, is het een zegen dat ik mezelf de kans heb gegeven om te herstellen van een ziekte die mij mentaal en fysiek kapot maakte en niet te vergeten de mensen om mij heen ook. Na overleg met diverse specialisten was Zuid-Afrika de beste optie."

Jethro vertelt dat hij op feestjes, werk of thuis vaak ging voor de "quick-fix" op het moment dat hij moe was. Hij spreekt over het "makkelijk krijgen van middelen". Uiteindelijk trok zijn lichaam het niet meer. Dit zorgde ervoor dat hij zichzelf ging afzonderen van de mensen om hem heen.

Zijn familie trok hem door de ellende heen en hij is dankbaar voor de "onvoorwaardelijke liefde" die hij heeft gekregen van hen in die moeilijke periode.

Zoontje

Op 21 september 2021 kreeg Jethro een zoontje genaamd Bodie. Hij wil er weer volledig voor hem en zijn partner kunnen zijn.

Weer terug

"Ik ben terug: gezond, fris en ready om weer in de wereld te staan. Ik zal de beste vader en partner ooit worden. Ik zal weer gelukkig in het leven staan en omgaan met de teleurstellingen vanuit het verleden. Zoals ze in Afrika zeiden: 'Would the real slim shady please stand up?' Well, I STAND UP PROUD", sluit Jethro af.

Bachelorette deelname

Jethro is bekend geworden door zijn deelname aan het spraakmakende programma De Bachelorette, waar hij en andere mannen het hart van actrice en influencer Gaby Blaaser probeerden te veroveren. Jethro heeft de finale niet gehaald, maar Joey wel. Laatstgenoemde deed een grote onthulling, dit zie je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.