Terug

Volg Shownieuws

Joan en Niek in Temptation Island? Joan reageert

Nieuws

15 juni 2022, 15:03

Love Island Joan Pronk en De Bachelorettes Niek Marijnissen vormen al een aantal maanden een koppel. De twee hebben elkaar leren kennen bij de opnames van het programma Like Me, I'm Famous. Of we hen ooit samen gaan zien in Temptation Island? Joan geeft antwoord.

Joan laat aan Grazia weten dat ze niet van plan is om mee te doen aan een programma als Temptation Island. “Niek en ik staan altijd open om mee te doen aan leuke dingen. Maar programma’s als Ex on the Beach en Temptation Island zullen we nooit doen”, vertelt Joan.

Ordinair

“We vinden het heerlijk om naar te kijken, maar het is een beetje ordinair, dat past niet bij ons. Bovendien ben ik daar veel te jaloers voor, ik zou gek worden. Ik zie een serieuze toekomst met Niek, dat ga ik echt niet verpesten met zo’n programma.”

Joan over Niek

Een aantal maanden geleden liet Joan door middel van een video weten het meer dan gezellig te hebben met Niek. Bekijk de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.