Terug

Volg Shownieuws

Oud-bachelorette kandidaat: 'Opzettelijk zwartgemaakt'

Nieuws

14 sep 2022, 16:14

Oud-kandidaat én winnaar van De Bachelorette, Joey, die destijds het hart van Gaby Blaaser wist te veroveren, vertelt nu spijt te hebben van zijn deelname aan een tv-programma...

In Gaby's podcast Morning Aftertalk blikt ze met oud-kandidaten terug op deelnames aan realityprogramma's. Joey is te gast bij de podcast van zijn ex en vertelt over zijn deelname aan Lang Leve de Liefde. "Het is allemaal zo geknipt en geplakt. Dat is echt zo erg; ik herkende mezelf niet eens in dit hele gebeuren."

Nadat de aflevering online kwam, gingen de kijkers los. "Ik werd overal uitgekotst. Echt doodsbedreigingen", vertel Joey. "Kom op jongens, waar zijn jullie mee bezig? Zij zijn mij gewoon opzettelijk zwart aan het maken, dat vind ik echt heftig."

Hij diende een klacht in bij de makers van Lang Leve de Liefde. "Dan hebben ze zoveel mooi beeldmateriaal en dan is dit wat ze gebruiken op deze manier." Joey heeft spijt van zijn deelname. "Het is net alsof heel Nederland tegen je is.." Je ziet een fragment van Joey zijn deelname aan Lang Leve de Liefde. In de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.