Terug

Volg Shownieuws

Oud-Temptation deelneemster doet nu mee aan EOTB

Nieuws

20 juni 2022, 13:19

De in 2019 aan Temptation Island deelnemende verleidster Ayleen zorgde voor veel ophef. Ze maakte destijds haar intrede met de uitspraak: "Alle mannen gaan vreemd". Nu doet Ayleen mee aan Ex On The Beach.

In de tweede aflevering van EOTB kwam een bekend gezicht sensueel uit het water wandelen: Ayleen. Zij is de ex van Luca, maar heeft ook een verleden met Joao. Het belooft een spannend seizoen te worden.

In Temptation Island 2019 probeerde Ayleen de blonde Heikki Geens weg te kapen van zijn toenmalige vriendin Milou. De Twentse schone bracht het hoofd op hol van de blonde adonis. Vooral toen werd beweerd dat Heikki tegen Ayleen zou hebben gezegd dat zij "over twee dagen zijn pik in haar mond zou hebben..." De relatie van Milou en Heikki hield voor alsnog stand, dit bekijk je in de video bovenaan de pagina. In de reünie van het realityprogramma werd echter duidelijk dat ze desondanks uit elkaar waren gegaan.

In de video hieronder zie je dat Jørney en Odim uit EOTB niet meer samen zijn.

EOTB-Jørney en Odim nemen afstand van elkaar
2:37
EOTB-Jørney en Odim nemen afstand van elkaar

(Foto: TikTok ayleenbella_)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.