Terug

Volg Shownieuws

Özcan Akyol: 'We moeten Matthijs van Nieuwkerk weer normaliseren'

Nieuws

17 okt 2023, 13:15

Özcan Akyol vindt dat Matthijs van Nieuwkerk zo snel mogelijk weer aan het werk moet. "We moeten hem weer een beetje normaliseren", zei de presentator en schrijver maandag tijdens de presentatie van zijn boek Afslag 23 tegen Vandaag Inside (zie video). 'Eus' reikte het eerste exemplaar uit aan Matthijs.

"Hij hoort hier gewoon bij en dat wil ik uitdragen. Waarom zou ik die man niet uitnodigen? Omdat hij bij sommige mensen, een heel klein deel van Nederland, omstreden is? Laten we er alsjeblieft mee ophouden", zei Eus, die vond dat er geen geschikter persoon is om het boek aan te geven.

Tom Egbers

Uit de beelden van Vandaag Inside blijkt dat ook Tom Egbers, die eveneens momenteel niet op tv is te zien, bij de presentatie was.

Boekpresentatie van Bart Chabot

Matthijs liet zich afgelopen zomer ook al zien bij een boekpresentatie van Bart Chabot. De presentator is al bijna een jaar niet meer op tv nadat de Volkskrant had gepubliceerd over een jarenlange angstcultuur bij zijn programma De Wereld Draait Door. Dezelfde krant publiceerde in maart over grensoverschrijdend gedrag bij NOS Sport waarna Egbers voorlopig van tv verdween.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.