Terug

Volg Shownieuws

Paniek voor Addy van den Krommenacker: 'Ongelooflijk!'

Nieuws

2 juli 2022, 21:09

Addy van den Krommenacker moet met minder jurken dan vooraf gepland afreizen naar Parijs voor een modeshow die hij daar zondag heeft. De ontwerper zegt op Twitter dat zijn koffer op het vliegveld achter is gebleven en dat hij deze niet terug kon krijgen wegens personeelstekort.

"Ongelooflijk! Op donderdag ben ik gevlogen van Milaan naar Nederland en mijn koffer met jurken voor mijn show in Parijs as. zondag is niet aangekomen", schrijft de 72-jarige. De koffer was echter wel mee aan boord, maar is na de landing in het depot achtergebleven en kon daar volgens KLM niet worden opgehaald wegens personeelstekort.

In een reactie op de tweet van de modeontwerper maakt KLM "excuses voor de vertraagde bagage". De luchtvaartmaatschappij laat weten intern om een update te vragen over de toestand van de koffer van Van den Krommenacker.

Bekend in de buurt

Vorig jaar sprak Thom Goderie nog met Addy voor de online serie Bekend in de buurtHet interview is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.