Terug

Volg Shownieuws

Paris Hilton heeft het gezellig met deze twee Nederlanders

Nieuws

30 juli 2023, 10:47

Paris Hilton vermaakt zich dit weekend op het dancefestival Tomorrowland in België. Op foto's die de Amerikaanse op Instagram heeft geplaatst is te zien dat ze het zaterdagavond achter de schermen gezellig had met onder meer Nederlandse top-dj's Hardwell en Tiësto, die eerder nog op Paris haar vrijgezellenfeest draaide (zie video). Zondag draait Paris haar eigen set op het festival.

Hilton was zaterdagavond een van de gastartiesten bij de set van Steve Aoki op het hoofdpodium. Achter de schermen liep de bekende socialite behalve de Nederlanders ook de dj's BJones en Like Mike tegen het lijf. Met die laatste en Dimitri Vegas bracht ze in 2019 het nummer Best Friend's Ass uit.

Hilton had in ieder geval zin in het optreden met Aoki, zo bleek uit haar bericht op het socialemediaplatform. "Tomorrowland Dag 1!! Wie had gedacht dat mijn pruik dit jaar paars zou zijn?" schrijft Paris bij de foto's waarop ze inderdaad een paarse pruik draagt. "Had zo'n epische tijd! Ik kan niet wachten om vanavond op het hoofdpodium te staan ​​met Steve Aoki!"

Zondagavond om 19.00 uur draait Hilton zelf op het podium The Library. Later op de avond kan ze ook daar weer een Nederlandse top-dj tegen het lijf lopen want dan staat Afrojack op dezelfde stage geprogrammeerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.