Terug

Volg Shownieuws

Patricia Paay deelt kiekje uit de oude doos

Nieuws

11 sep 2022, 21:09

Patricia Paay heeft op sociale media een kiekje uit de oude doos gedeeld. Het gaat om een foto samen met haar zus Yvonne.

"Tijd voor een nieuwe TB Sunday", aldus La Paay op Instagram. "Ik heb gekozen voor een foto samen met mijn zus Yvonne. Ik weet het niet zeker maar ik denk dat deze uit onze Starsisters tijd is rond 1986. Yvonne was deze week jarig dus wil haar toch even extra in het zonnetje zetten."

Patricia laat weten dat ze samen de wereld over hebben gereisd en veel hebben meegemaakt. "Zij is echt mijn soulmate, mijn steun en toeverlaat, in goede en slechte tijden. Zonder haar kan ik gewoon niet en ben dankbaar met haar in mijn leven. Pieken en dalen maar wij staan samen altijd sterk. Zij heeft net als ik een prachtige dochter, haar naam is Roxy en een geweldige klein zoon Floris. Forever best friends!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.