Terug

Volg Shownieuws

Patricia Paay hoopt thuis kerst te vieren

Nieuws

17 dec 2021, 20:56

Patricia Paay hoopt de komende week uit het ziekenhuis te worden ontslagen. Ze wil heel graag de kerst thuis vieren, al komen de feestdagen nu wel heel dichtbij.

Op Instagram schrijft de zangeres: "Hier niet zo veel nieuws te melden. Ik duim nog steeds dat ik de kerstdagen thuis mag doorbrengen, al komt dat nu wel heel dicht bij. Ik houd hoop en blijf positief."

Vanavond hoeft ze zich niet te vervelen en is ze al aan het speculeren wie in de pakken van de Masked Singer zitten. "Vanavond de lang verwachte finale van de Masked Singer. Spannend! Ik ga natuurlijk kijken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik totaal geen idee heb bij de Haai en ook niet bij de Giraffe. De Krokodil is denk ik Emma Heesters en Cupido denk ik Jamai."

Heupcomplicatie

Een enige tijd geleden werd Patricia opgenomen in het ziekenhuis in verband met een complicatie aan haar heup, zo is te zien in de video bovenaan deze pagina. Hierdoor moest Paay een aantal keer geopereerd worden en werd ze twee weken geleden overgebracht naar een revalidatiecentrum.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.