Terug

Volg Shownieuws

Patrick Kluivert eert overleden moeder met emotioneel bericht

Patrick Kluivert eert overleden moeder met emotioneel bericht

Nieuws

1 mrt 2023, 11:05

Patrick Kluivert eert op Instagram zijn overleden moeder die maandag op 82-jarige leeftijd overleed: "Ik ben zo dankbaar voor alles wat je voor me hebt gedaan."

Aan De Telegraaf maakte een woordvoerder van de familie maandagavond bekend dat Lidwina Kenton na gezondheidsproblemen is overleden in een verzorgingscentrum in Amsterdam-Noord, in het bijzijn van haar zoon Patrick.

Patrick schrijft: "Lieve moeder, bedankt voor je liefde, positiviteit en kracht. Ik ben zo dankbaar voor alles wat je voor me hebt gedaan. Je zult altijd in mijn hart voortleven omdat je een deel van mij bent. Hou van je mam"

Ook Rossana schrijft een emotioneel bericht op Instagram over de moeder van Patrick. Zo schrijf Rossana: "Vanaf het allereerste moment dat we elkaar zagen was daar die hele sterke band." Waarna ze vervolgt: "Dankbaar dat u zo'n lieve zoon heeft opgevoed. Ik zal u levenslust en danspasjes voortzetten met hem. Rust zacht mam."

In de uitzending van Shownieuws zie je alles over binnenlandse- en buitenlandse sterren. Bovenaan is de uitzending van dinsdag 28 februari te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.