Terug

Volg Shownieuws

Zo gezellig ziet een Koffietijd-reünie eruit

Nieuws

28 juli 2023, 15:54

Pernille La Lau heeft een kleine reünie gehad met haar voormalige Koffietijd-collega's (zie video afscheid koffietijd). De 51-jarige presentatrice deelt op Instagram een foto met oud-medepresentator Patrick Martens en Eline de Ruig, destijds entertainmentdeskundige bij Koffietijd, op het terras.

"Vriendjes… Ze zijn zo belangrijk in t leven; je vrienden!", schrijft Pernille. "Met deze twee was de vrijdagshow van koffietijd altijd een vriendenfeestje. Wat heerlijk om elkaar weer te zien, te delen en lekker mee te lunchen."

Koffietijd was in mei voor het laatst op tv. RTL maakte in november bekend dat het ochtendprogramma zou gaan stoppen omdat het te weinig kijkers trok (zie video hieronder). Koffietijd werd de laatste jaren gepresenteerd door Quinty Trustfull, Vivian Slingerland, Loretta Schrijver, Pernille en Patrick.

Quinty over afscheid Koffietijd
3:18
Quinty over afscheid Koffietijd

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.