Terug

Volg Shownieuws

Peter Beense in de lappenmand

Peter Beense in de lappenmand

Nieuws

14 apr 2021, 22:36

Het is een onstuimige tijd voor Peter Beense. Zijn vrouw Marja moest afgelopen zomer noodgedwongen onder het mes, maar veel tijd om te herstellen heeft ze niet. Ze moet namelijk zorgen voor haar manlief Peter die op dit moment vergaat van de verschrikkelijke pijn.

“Marja lag vorige zomer plotsklaps vier dagen in het ziekenhuis”, vertelt Peter aan Shownieuws. Zijn vrouw had last van een bloedneus, maar het bloeden stopten niet vanzelf. Uiteindelijk moest ze onder het mes om het probleem te verhelpen. “Het was heel erg schrikken. Op een gegevens moment kreeg Marja zelfs een bloedtransfusie toegediend, zo heftig was het.”

Stenose

Nu Marja’s bloedingen zijn gestopt, moet ze zich druk maken om haar Peter. Zo had de zanger opeens geen kracht meer in zijn been. Hij vertelt: “Ik had op een gegeven moment geen gevoel meer in mijn been. Ik kon er niet meer op staan, dat was best wel even angstig. Blijkt dus dat ik een stenose heb (...) Waarschijnlijk zit er een zenuw ergens klem."

Door deze stenose kwamen bijna de clipopnames van zijn nieuwe single 'Is er dan niets meer' in gevaar. Zo vertelt Peter: "Het schoot dus in mijn rug maar we moesten de clip nog draaien! Ik vond het ook zo zonde om het uit te stellen. Ik ben met heel veel pijn en moeite binnengekomen en ben op de kruk gaan zitten om de clip te draaien".

De pijn is enorm heftig en de zanger doet er dan ook alles om dit te verlichten. Hij vertelt erover in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.