Terug

Volg Shownieuws

Peter Heerschop en Viggo Waas weer als duo het theater in

Nieuws

3 juni 2022, 15:07

Peter Heerschop (61) en Viggo Waas (60) gaan weer samen het theater in. De helft van de bekende cabaretgroep NUHR is vanaf november te zien met de voorstelling Er gaat nog iets heel moois gebeuren.

Er gaat nog iets heel moois gebeuren gaat over vriendschap en de hoop op een mooie toekomst, meldt producent BOS Theaterproducties. In de voorstelling proberen de cabaretiers alles wat zij samen hebben gedaan samen te brengen. Dialogen uit NUHR, het toneelstuk Wachten Op Godot en hun gezamenlijke fascinatie voor topsport komen daarbij aan bod.

Herseninfarct

Ook gaat het over het herseninfarct dat Waas enkele jaren geleden kreeg. "Na mijn herseninfarct voelt het als een tweede leven om weer te kunnen optreden. Dat ik dat met mijn beste vriend kan doen, is helemaal top", zegt Waas over de nieuwe voorstelling. Meer hierover bekijk je in de video bovenaan de pagina.

De voorstelling gaat op 5 november in première in De Kleine Komedie in Amsterdam en is daarna nog tot en met 25 april 2023 in de Nederlandse theaters te zien. De kaartverkoop start later in juni.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.