Terug

Volg Shownieuws

Peter Römer sluit tv-vervolg voor Baantjer niet uit

Peter Römer sluit tv-vervolg voor Baantjer niet uit

Nieuws

4 dec 2021, 08:33

Peter Römer sluit niet uit dat er ooit weer nieuwe afleveringen van de voormalige tv-hit Baantjer worden gemaakt. De scenarioschrijver van de serie, die liep van 1996 tot 2005, denkt dat John de Mol er misschien wel brood in ziet.

"Een paar jaar geleden zou ik zeggen nee maar inmiddels is het alweer zo lang geleden. En er wordt zo veel teruggehaald van wat ooit een succes was", zei Römer vrijdagavond in het RTL 4-programma Beau. "Het zou best kunnen dat John op een gegeven moment denkt: 'weet je wat, ik ga het weer eens proberen'. Het zou kunnen." Volgens Römer kijkt De Mol nog regelmatig oude afleveringen terug.

Römer is de zoon van acteur Piet Römer, die in alle seizoenen de rol van rechercheur De Cock speelde. Hij zette nadat de serie was gestopt en bedenker Appie Baantjer was overleden, de boekenreeks over Baantjer voort. In 2019 schreef hij ook mee aan het filmscenario van de bioscoopfilm Baantjer: Het Begin.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.