Terug

Volg Shownieuws

Presentator die cd Adele niet heeft gehoord diep door het stof

Nieuws

27 nov 2021, 12:43

De Australische presentator die onlangs een interview met Adele had over haar nieuwste album 30 zonder deze te hebben beluisterd, heeft zijn excuses aangeboden.

Matt Doran vertelde kijkers van het programma Seven's Weekend Surprise zaterdag dat hij alle kritiek die hij te verduren kreeg over zijn fout, volledig aan zichzelf te wijten heeft. Doran vloog voor het interview met de Britse zangeres naar Londen, maar miste naar eigen zeggen een dag na aankomst "de belangrijkste mail uit zijn leven" met daarin de link naar een vooraf te beluisteren versie van het album. Hij noemde het een "verschrikkelijke fout".

Gezegd werd dat Adele uit het interview zou zijn weggelopen nadat ze erachter kwam dat Doran haar nieuwe plaat helemaal niet beluisterd had, maar dat weerspreekt de Australiër. Er kwam echter online flink wat kritiek op zijn fout, wat hij in de uitzending zaterdag ook ter harte nam. "Het grootste gedeelte van alle kritiek verdien ik en is volledig terecht."

Uitzendverbod

Volgens Doran is Adele juist "diepzinnig en grappig", maar heeft hij haar wel beledigd door de link naar het album te missen. Hij zou echter niet "willens en wetens respectloos" tegenover de meervoudig Grammy-winnares zijn.

Omdat Doran zich niet goed had voorbereid en de plaat niet had gehoord, wil platenmaatschappij Sony het materiaal van het interview echter niet vrijgeven. Dat rekent Doran zichzelf aan. "Ik wil ook mijn excuses aanbieden aan de Australische fans van Adele en aan onze kijkers, die dankzij mijn fout dit interview en een inkijkje in haar karakter zijn ontnomen."

Adele bij Oprah
1:29
Adele bij Oprah

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.