Terug

Volg Shownieuws

Prince Charming-Marvin in nieuwe seizoen Temptation Island?

Prince Charming-Marvin in nieuwe seizoen Temptation Island?

Nieuws

18 feb 2021, 16:27

De laatste aflevering van Temptation Island Love or Leave staat sinds donderdag online. Het eerste seizoen in de vernieuwde vorm heeft veel teweeg gebracht. Zo zijn enkele relaties gestrand en is er zelfs een nieuw koppel ontstaan.

Gelukkig kunnen we alweer uitkijken naar gloednieuwe afleveringen, zo heeft Monica Geuze op social media een nieuwe seizoen aangekondigd! Voor dit nieuwe seizoen is men opzoek naar stellen met de vraag "Ben ik met de ware?" en naar vrijgezellen die hunkeren naar de liefde.

Prince Charming

Prince Charming Marvin en zijn kersverse vriend Ferdi lijken deze uitdaging graag als koppel aan te willen gaan. Op de oproep reageert Marvin namelijk met: "@ferdipool We got this 👊🏻❤️💪🏼"

De twee mannen kennen elkaar door hun deelname aan het programma Prince Charming. Hier verliet Marvin in eerste instantie de villa met Marnix, maar in Nederland bleek de liefde niet voor hen bestemd. In de reünie aflevering van het programma vertelde Marvin dat hij nu samen is met de andere finalist Ferdi.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.