Terug

Volg Shownieuws

Rachel Hazes en Sarah van Soelen beleven gezellige avond samen

Nieuws

6 nov 2022, 11:00

Eindelijk is het zover! Na maanden van verplichte sluiting mocht de Harbour Club zaterdagavond de deuren weer openen. Niemand minder dan Hans Klok gaf een spectaculaire show. Verschillende BN'ers waren hier aanwezig, waaronder Rachel met haar ex-schoondochter Sarah van Soelen. Aan Shownieuws liet Sarah weten hoe het contact momenteel is tussen haar en André. Zie bovenstaande video.

Sarah die weer helemaal lijkt te stralen heeft samen met Rachel kunnen genieten van een heerlijke show. Toch verliep de show van de illusionist niet helemaal volgens plan. De riolering van de Harbour Club is namelijk gesprongen, met tot gevolg dat iedereen de zaal moest verlaten. Meer hierover zie je in onderstaande video.

Show Hans Klok verloopt niet volgens plan door gesprongen riolering
1:40
Show Hans Klok verloopt niet volgens plan door gesprongen riolering

Onlangs kwam de documentaire over André Hazes uit. Sarah liet weten geraakt te zijn door de beelden. Wat Sarah precies dwars zit is te zien in onderstaande video.

Sarah van Soelen in tranen na zien docu André
3:34
Sarah van Soelen in tranen na zien docu André

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.