Terug

Volg Shownieuws

Rachel laat zich uit over mysterieus bericht

Nieuws

16 sep 2022, 11:03

Rachel heeft van zich laten horen, nadat ze donderdag een nogal opvallend bericht heeft gedeeld op Instagram. Aan onze deskundige Guido den Aantrekker laat ze weten dat het 'iets is' tussen André en haar. Zie bovenstaande video.

Rachel deelde op Instagram een foto van een taart waarop "één jaar" staat, maar ze schreef niet waar die voor is. Op sociale media wordt gesuggereerd dat zij viert dat haar zoon een jaar geleden is afgekickt. Onlangs maakte de zanger bekend "veel verslavingen" te hebben overwonnen. Hun woordvoerders waren donderdag niet voor commentaar bereikbaar.

"Jeetje Dré, ik kan het niet vaak genoeg zeggen tegen je maar wat ben ik ongelofelijk trots op jou. Lief en leed gedeeld, samen veel gehuild, mooie maar zeker ook zware gesprekken gehad en bovenal tot tranen toe gelachen samen", schrijft Rachel. "Ik ben dankbaar met de mensen om ons heen die jou tegen alles proberen te beschermen. Weet dat wij er altijd voor jou zullen zijn."

André liet vorige maand na een lange mediastilte en rustperiode weer van zich horen. De zanger zei eerder een pauze te nemen vanwege een burn-out, maar bevestigde in het bericht de geruchten dat hij kampte met verslavingen. Sarah van Soelen, de ex van André liet onlangs aan Shownieuws weten het heel erg te vinden dat André in zo'n donkere periode zat. Zie onderstaande video voor de beelden.

Sarah van Soelen over de liefde en André Hazes
1:15
Sarah van Soelen over de liefde en André Hazes

Ook kondigde André zijn muzikale comeback aan.

André Hazes kondigt grote comeback aan
12:41
André Hazes kondigt grote comeback aan

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.