Terug

Volg Shownieuws

Rapper Boef vader geworden van eerste kindje

Nieuws

13 jan 2022, 17:02

Babynieuws voor Boef! De rapper is namelijk vader geworden van zijn eerste kindje. Op Instagram laat hij zijn fans weten dat zijn dochtertje op nieuwjaarsdag is geboren.

"Op 1-1-2022 is mijn dochter geboren. Al hamdoulilah is zij en haar moeder hartstikke gezond", schrijft de artiest onder een foto waarop is te zien hoe de kleine spruit op zijn borst ligt.

Sofiane Boussaadia, zoals de rapper echt heet, zal het internet niet overspoelen met zoete babykiekjes. Hij wil namelijk dat zijn dochtertje in alle anonimiteit opgroeit. "Zodat zij zelf later de keuze kan maken of ze bekendheid wil of niet. Ik zal dan ook geen interviews of vragen beantwoorden en ik vraag aan iedereen om dit te respecteren."

Nieuwe muziek

Onlangs maakt Boef nog bekend dat hij - na een kleine pauze - weer terugkomt met nieuwe muziek. Hij vertelt er alles over in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.