Terug

Volg Shownieuws

Raven van Dorst schrijft beladen oudjaarsreflectie: 'schizofreen jaar'

Nieuws

30 dec 2022, 23:03

Raven van Dorst heeft zelden zo'n "schizofreen" jaar gehad als het afgelopen jaar. Op Instagram blikt de 38-jarige televisiemaker terug op 2022.

"Het was, gezien de vele recente ellende en onzekerheden in de wereld, soms best moeilijk om te genieten van de persoonlijke hoogtepunten die dit jaar brachten, maar ook dat contrast maakte dit jaar juist zo intens", schrijft Van Dorst, die zich identificeert als non-binair.

Van Dorst noemt onder meer de deelname aan Zomergasten - wat "een van de meest eervolle dingen" was die die mocht doen. Ook diens succesvolle programma Boerderij van Dorst en het weer kunnen optreden met diens band sinds de coronacrisis maakten dit jaar turbulent.

Het hoogtepunt was voor Van Dorst toch dat die "eindelijk tastbaar bestaansrecht kreeg, in de vorm van een ‘X’ in mijn paspoort". "Voor velen misschien niets meer dan een ‘gimmick’, maar voor mij een overwinning. Ik ben blij dat ik in een land leef waarin dit mogelijk is."

Raven is tegenwoordig erg populair door haar programma Boerderij van Dorst. En een van de gasten was Waylon (42), hij vertelde daar openhartig over zijn misstap. Het fragment bekijk je in de video hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.