Terug

Volg Shownieuws

Real housewives loslippig over 'nieuwe seizoen' en 'ex-housewife'

Nieuws

9 mei 2023, 14:19

Tijdens de reünie van The Real Housewives of Amsterdam wordt al duidelijk dat housewife Sheila Bergeik niet bepaald lekker in de groep ligt. De uitspraken van Cherry-Ann en Kimmylien verbazen ons dan ook niet.....

Wij spraken met housewives: Kimmylien Nguyen en Cherry-Ann Person op de persdag van Ex on the beach over 'een tweede seizoen RHOAMS' en die waren over een ding enorm duidelijk: 'Als Sheila er in zit, wij niet!'

'Tweede seizoen'

Kimmylien en Cherry-Ann durven nog niet teveel prijs te geven over het nieuwe seizoen. Op de vraag over een 'nieuw housewife' beginnen de twee te gniffelen. Waarna ze geen goed woord over hebben voor 'ex-housewife' Sheila. Wat ze precies over haar te zeggen hebben zie je in de video bovenaan de pagina.

Nieuw Housewife

Eerder vertelde Fawry in een aflevering van Realitea al dat er een nieuw seizoen van The Real Housewives of Amsterdam aankwam, en dat de opnames inmiddels in volle gang zijn! Daarnaast onthulde Fawry: "Ze hebben een nieuwe housewife geïntroduceerd. Ik heb geen idee nog wie het is, maar er is wel iemand in de plaats van Sheila gekomen".

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.