Terug

Volg Shownieuws

Zo ging het eraan toe bij The Real Housewives zonder camera's

Nieuws

20 jan 2023, 15:50

De serie The Real Housewives of Amsterdam is een groot succes gebleken. Kijkers raken niet uitgepraat over de ruzies tussen de rijke jetset lady's. Maar hoe ging het er eigenlijk in werkelijkheid aan toe op het moment dat de camera's niet draaide? (Bekijk de video bovenaan de pagina.)

Het seizoen lijkt voorbij gevlogen... De laatste aflevering van The Real Housewives stond in het teken van een reünie met de dames, die begeleid werd door Carlo Boszhard. Ook tijdens de reünie was er geen gebrek aan ruzies.

Onze verslaggever Thom Goderie sprak housewife Djamila om onder meer terug te blikken op de reünie. Volgens de 'world sexiest' dj was het 'super heftig'. "Er is natuurlijk veel gebeurd en er is veel drama geweest. Er zijn afgelopen weken dingen naar buitengekomen waardoor Nederland gewoon in shock was."

'Gewoon weggelopen'

Zo hadden de dames heftige bonje met Sheila Bergeik, de partner van plastisch chirurgisch ondernemer Erwin Kettmann. Zij zou meermaals tegen de dames gelogen hebben. Tijdens de reünie stond de diva dan ook flink voor het blok. Toen de reünie klaar was en de camera's uitgingen is Sheila dan ook 'gewoon weggelopen'. "Van haar heb ik ook nooit meer iets gehoord", aldus Djamila.

Vervolgens hebben de andere dames nog even met elkaar gezeten. Ook leek het prima te gaan tussen Djamila, Maria en Hella.

'Te weinig tijd'

Djamila laat tevens aan Thom weten dat lang niet alles besproken is tijdens de reünie. "Je moet het programma natuurlijk in 60 minuten proppen, en het was duidelijk dat er nog veel meer speelde." Hoewel Carlo de leiding nam tijdens de uitzending, was er soms geen woord tussen te krijgen. In de video bovenaan de pagina laat Djamila weten hoe ze vond dat Carlo het deed.

Op bezoek

Onlangs was Thom nog op bezoek bij Djamila in haar penthouse in Amsterdam. Bekijk onderstaande video voor de beelden. De twee spraken onder meer over de carrière van de onderneemster.

Op bezoek bij Djamila van The Real Housewives of Amsterdam
2:34
Op bezoek bij Djamila van The Real Housewives of Amsterdam

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.