Terug

Volg Shownieuws

René Froger doet 'pijnlijke' onthulling over Toppers-concerten

Nieuws

30 nov 2022, 13:43

Hoewel oppertopper René Froger zeer tevreden terugkijkt op de afgelopen Toppers-concerten (zie video), blijkt hij met "helse pijnen" op het podium te hebben gestaan.

In de nieuwe Story van deze week onthult de zanger dat het hem heel veel moeite kostte om vrolijk te doen: "Schijn bedriegt", zegt hij in het weekblad. "Ik heb nog nooit met zoveel pijn opgetreden." René heeft een nekhernia, maar heeft dit bewust tot en met de Toppers-concerten stilgehouden. "Maar het was heftig. Ik stond er met helse pijnen. Een tijdje terug begon het en na wat onderzoeken blijk ik een nekhernia te hebben.”

Shownieuws heeft de oppertopper ook inmiddels gesproken en hij heeft laten weten dat hij zoveel mogelijk wil blijven optreden.

Bizarre rel bij de Toppers
4:08
Bizarre rel bij de Toppers

Deze editie kende overigens ook een bizarre rel, want gastartiest Haddaway, vooral bekend van de superhit What Is Love uit de jaren 90, zou ook optreden, maar hij was in geen velden of wegen te bekennen. Hij bleek te zijn weggestuurd vanwege zijn gedrag, meer hierover is hierboven te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.