Terug

Volg Shownieuws

Renze Klamer reageert op overstap Fidan Ekiz

Nieuws

12 okt 2021, 16:57

Begin van deze zomer werd bekend dat Renze Klamer en Fidan Ekiz per direct met hun programma De Vooravond moesten stoppen. Het programma zou niet 'urgent' genoeg zijn volgens BNNVARA en er ontstond de nodige kritiek. Beide presentatoren gingen hun eigen weg, maar hoe is de band nu tussen de twee?

Voor de camera van Shownieuws reageert Renze. "Ik spreek Fidan heel graag en ik gun haar alles", antwoordt hij op de vraag wat hij van Fidans nieuwe klus bij WNL vindt. "Ik vindt het fantastisch dat ze weer iets moois gaat maken."

Nadenken

Of er voor Renze zelf ook een nieuwe klus in de planning zit, zal de tijd leren, laat de presenter verder weten. "Ik neem iets meer mijn tijd. Ik ben lekker op de radio bezig (...) en dat vindt ik nog steeds heel leuk om te doen. Verder ga ik even rustig nadenken: wat wil ik eigenlijk?"

Het hele gesprek met Renze en voor welke omroep hij absoluut niet wil werken, zie je in de video bovenaan deze pagina.

Urgentie

Albert Verlinde liet zich eerder in een uitzending van Shownieuws uit over Khalid & Sophie, de vervanger van De Vooravond. Zo vertelde hij eerder in onderstaande video: “BNNVARA heeft de vloek over zichzelf uitgeroepen door de stekker uit De Vooravond te trekken met als belangrijkste reden dat het programma urgentie miste. Dat moet je nooit roepen, want dan gaat iedereen de opvolger aan zitten kijken met het idee, kom maar op met dat urgente programma, nou en dat urgente was totaal onvindbaar".

Albert Verlinde zeer kritisch over Khalid & Sophie
2:02
Albert Verlinde zeer kritisch over Khalid & Sophie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.