Terug

Volg Shownieuws

Richard Groenendijk ligt niet wakker van matige kijkcijfers

Nieuws

6 juni 2022, 17:10

Cabaretier Richard Groenendijk ligt niet wakker van de matige kijkcijfers van zijn SBS-programma Think Inside the Box. Dat vertelde hij op NPO Radio 2 aan Wouter van der Goes. De quiz, waarin BN'ers moeten raden wie of wat er in een grote LED-box zit, zakte afgelopen week tot onder de 200.000 kijkers.

"Ik zweer op mijn eigen man dat ik niets met die kijkcijfers heb", aldus Groenendijk. "Dat komt omdat mijn hoofdding toch mijn theatervoorstelling is. Ik ben eerlijk waar blij dat ik televisie kan doen, ik vind het heel leuk om te maken. Maar ik ben er niet mee bezig of het nou één of tien seizoenen wordt. Het was leuk geweest als we een miljoen kijkers hadden getrokken. Maar dat is niet zo, jammer dan."

In het theater

Groenendijk staat op dit moment in de theaters met zijn voorstelling Voor iedereen beter, waarin hij met zijn kenmerkende humor zijn visie geeft op de huidige tijd. De show kreeg jubelende recensies, vrijwel elke avond zijn de theaters uitverkocht. "Ik prijs mijzelf daar zo gelukkig mee, want ik weet dat het bij heel veel collega's niet zo is", zei de 49-jarige komiek daarover.

Groenendijk speelt de komende vier weken in het Oude Luxor Theater in Rotterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.