Terug

Volg Shownieuws

Rijk Hofman: 'Ik denk bijna elke dag aan zelfmoord'

Nieuws

27 sep 2023, 15:03

In de nieuwste aflevering van de podcast Broers vertelt Rijk Hofman dat hij niet helemaal lekker in zijn vel zit en bijna elke dag aan zelfmoord denkt.

Aan het begin van de aflevering valt Rijk gelijk met de deur in huis en vertelt hij dat hij een slechte dag heeft. "Wat voel je dan nu?" vraagt zijn broer Sam. "Verdriet. Het leven is gewoon zwaar", deelt Rijk. Eerder was de presentator al openhartig over zijn depressieve gevoelens. (zie video)

Elke dag

'Bijna elke dag' denkt Rijk aan zelfmoord. "Ik denk niet aan zelfmoord plegen. Ik wil niet zelfmoord plegen", benadrukt hij. "Ik denk gewoon heel vaak: wil ik nu stoppen met leven? Ja. Ga ik stoppen met leven? Nee."

Psycholoog

Voor deze gedachten spreekt de Broers-host met een psycholoog. "Die ups en downs, dat had ik dus. Tot ik heel lang in een down kwam, dat was mijn depressie. Daar kwam ik uit en toen had ik weer ups en downs", vertelt hij.

Denk jij aan zelfdoding? Neem gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via www.113.nl of bel 0800-0113. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.