Terug

Volg Shownieuws

Rob Bolland heeft nog één wens voor hij sterft

Rob Bolland heeft nog één wens voor hij sterft

Nieuws

26 jan 2021, 20:52

Vorig jaar werd duidelijk dat componist en songwriter Rob Bolland ongeneeslijk ziek is en niet lang meer te leven heeft. Hij heeft echter nog één wens voordat hij sterft, zegt hij dinsdag tegen De Telegraaf.

Rob wil namelijk een afscheidsalbum met gevoelige liedjes produceren. "Het is mijn ultieme wens voor alle nabestaanden”, vertelt hij. "De laatste weken ben ik verder achteruitgegaan. De kanker in mijn lijf domineert. De vermoeidheid slaat genadeloos toe, dus ik moet haast maken.”

Voor de componist zijn alle dagen bijna hetzelfde. „Ik merk dat de kracht langzaamaan uit mijn lichaam verdwijnt. De vermoeidheid domineert mijn dagritme. Ik moet mijn energie sparen als ik even een korte wandeling wil maken.”

Nadat de Haagse componist vorig jaar augustus bekendmaakte dat hij ongeneeslijk ziek is, ging het snel bergafwaarts met hem. De laatste weken verslechtert zijn conditie. "De kanker, die in 2017 in zijn mond werd ontdekt, zaaide uit naar zijn hersenen. „Dan weet je welk lot je te wachten staat.”, aldus Rob Bolland.

Rob maakte in augustus vorig jaar bekend dat hij ongeneeslijk ziek is. Drie jaar geleden werd er kanker bij hem geconstateerd. "Eerst zag het er volgens de dokter niet zo ernstig uit, maar later bleek het toch flink mis. Ik had een tumor in mijn mond. Die is toen weggehaald rond de kin. Ik heb 35 bestralingen gehad en 3 chemo's, maar zoals nu blijkt zonder het gewenste resultaat."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.