Terug

Volg Shownieuws

Robin Martens deelt moeder struggles

Nieuws

15 juni 2022, 12:51

Robin Martens is alweer bijna een jaar geleden moeder geworden van een dochter. Op Instagram geeft de voormalig GTST-actrice toe dat het moederschap niet altijd rozengeur en maneschijn is.

De actrice is sinds 2020 samen met haar liefde Benjamin. Vorig jaar augustus maakte Robin bekend dat ze moeder is geworden van dochter Wakéna. Sinds de geboorte van Wakéna plaatst Robin regelmatig lieve kiekjes van de kleine.

Eerlijke beelden

Dinsdag plaatste zij een emotionele foto op Instagram. "Voor die lieve mensen die denken dat ik altijd vrolijk ben… Vaker wel dan niet maar ik heb ook deze momenten hoor." Naast dat Robin prachtige kiekjes deelt, vindt ze het nu belangrijk om ook de realiteit te delen. "Normaal gesproken maak ik geen emotionele selfies, daar heb je dan geen zin in."

Ze geeft aan benieuwd te zijn naar wat haar volgers het zwaarste en mooiste vinden aan het ouderschap.

Op de gevoelige plaat

Vorig jaar zomer sprak William Rutten uitgebreid met Robin voor onze online serie Op de gevoelige plaat. Het interview is te zien in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.