Terug

Volg Shownieuws

Rogier Smit deelt heftige voorspelling voor 2022

Nieuws

2 jan 2022, 13:43

Rogier Smit heeft zaterdagavond in Shownieuws gezien hoe volgens een medium zijn 2022 eruit gaat zien. De tv-ster deelt dit met zijn volgers...

Liesbeth van Dijk denkt dat Frank en Rogier weinig succes gaan boeken dit jaar. In de liefde en op tv. "Die gaan niet meer bij elkaar komen, nooit meer."

Toch verwacht ze dat één van helft van het duo wel weer zijn weg terugvindt op televisie, hoewel hun RTL-contract ten einde is. "Ik zie Frank wel iets nieuws doen op televisie, iets heel onverwachts. En Rogier, ja... Horen we nooit meer wat van."

Rogier deelt 'trots' de voorspelling. Hij schrijft er een groot aantal puntjes bij. Wat hij hiermee wil zeggen is onduidelijk.

Zijn volgers hopen in ieder geval dat de voorspelling niet uitkomt. "Hoop nog heel veel van je te horen", schrijft iemand. Een andere fan: "Gelukkig horen en zien we jou hier op Instagram wel."

Voorspellingen

De 'meestervoorspeller' heeft een beter gevoel bij André Hazes. Ze vertelt dat ze dit voelt als ze een foto van de zanger, die heel 2022 heeft vrijgemaakt, in haar handen neemt. "Ik denk dat hij terug gaat komen. Hij gaat met een beetje rustig-achtige muziek terugkomen."

Je ziet haar voorspellingen in de video bovenaan de pagina en via deze link.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.