Terug

Volg Shownieuws

Rogier Smit gebruikte veel drugs: 'Na de breuk ben ik losgeslagen'

Nieuws

16 feb 2022, 13:20

Rogier Smit is na de breuk met Frank Jansen naar eigen zeggen 'behoorlijk losgeslagen'. En dat resulteerde in veel drugsgebruik, zo laat hij weten in de nieuwe Story van deze week.

"Doordat ik ineens alle vrijheid kreeg, ben ik op een gegeven moment behoorlijk losgeslagen. Ik ging 24 uur per dag door. Mensen kwamen eten, ik hield huisfeestjes en daar kwamen ook drank en drugs bij kijken." Volgens Rogier zeggen foto's uit die roerige periode genoeg: "Ik zag er niet uit. Ik zeg weleens tegen mensen: Ik was fout bezig en zat wel te snuiven, maar ik wist waarom. Ze heten niet voor niets 'verdovende middelen'".

Rogier zegt inmiddels clean te zijn en ook niet meer te roken: "Ik heb in totaal zo’n anderhalf jaar drugs gebruikt. Maar ik heb altijd geweten dat wanneer mijn verdriet weg zou zijn, ik ermee zou stoppen. En ik ben inderdaad van de ene op de andere dag gestopt." Hoewel hij zegt weer goed in zijn vel te zitten, is hij wel enorm gekwetst door zijn ex. Daarover vertelt hij: "Een van de allerergste dingen vond ik dat Frank op tv zei dat ik met allerlei mannen seks zou hebben. Dat vond ik zo smerig dat er iets brak bij me."

Albert Verlinde vertelde vorig jaar al over het drugsgebruik van Rogier:

Albert Verlinde: 'Rogier Smit aangesproken op drugsgebruik'
2:07
Albert Verlinde: 'Rogier Smit aangesproken op drugsgebruik'

Beëindiging contract

Vanwege hun vechtscheiding verbrak RTL de samenwerking met het tv-duo: "Door persoonlijke omstandigheden is het voor Frank en Rogier niet meer mogelijk om als duo de succesvolle programma’s te presenteren bij RTL die ze voorheen deden", is te lezen in het statement van eind vorig jaar. "Daar heeft RTL alle begrip voor, maar daarmee komt nu een einde aan de vaste samenwerking. De beëindiging is in harmonie besloten en alle partijen kijken terug op een bewogen tijd die niettemin mooie televisie heeft opgeleverd."

De geruchten gingen al langer dat het contract van Frank en Rogier met RTL was beëindigd. Eind november vertelde Evert Santegoeds in Shownieuws dat RTL toen niet op deze geruchten wilde reageren:

'RTL beëindigt contract Frank en Rogier'
1:36
'RTL beëindigt contract Frank en Rogier'

Frank liet in die periode aan Shownieuws weten dat hij ondanks de vechtscheiding open staat voor meer contact tussen de twee: "Er is nog veel irritatie en dat is jammer, dat moet gauw slijten." Zijn hele reactie is hieronder te zien:

Zo is het contact nu tussen Frank en Rogier
0:29
Zo is het contact nu tussen Frank en Rogier

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.