Terug

Volg Shownieuws

Ronnie Flex heeft groot nieuws

Nieuws

8 apr 2023, 16:43

Ronnie Flex brengt in de zomer een biografie uit. Het boek Ronnie: de biografie verschijnt op 20 juni. Dat nieuws deelt de 30-jarige rapper zaterdag via Instagram.

"Yoooo mijn Biografie komt binnenkort uit… een heel boek over mij…", schrijft de artiest. Ronnie Flex noemt het verschijnen van zijn biografie "heel ironisch" omdat hij in zijn leven nog nooit een heel boek heeft uitgelezen. "Zelfs met Harry Potter enz sloeg ik soms 4 bladzijdes over."

Schrijver Leon Verdonschot heeft samen met Ronnie Flex vier jaar aan het boek gewerkt. "Zo enthousiast dat dit eindelijk gaat droppen…", besluit de artiest.

Rémi

Dochtertje Rémi, het kind van Ronnie Flex en Demi de Boer, brabbelt er inmiddels op los. "Papa...", zegt de kleine spruit. Bekijk de aandoenlijke beelden hiervan in de video bovenaan de pagina. Eerder heeft Demi de hardnekkige geruchten over haar relatieperikelen met Ronnie Flex min of meer bevestigd. Op Instagram liet ze weten dat de twee al enige tijd apart van elkaar wonen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.