Terug

Volg Shownieuws

Bevestigd: Demi de Boer en Ronnie Flex wonen niet meer samen

Nieuws

31 dec 2022, 09:00

Demi de Boer heeft de hardnekkige geruchten van diverse juicekanalen dat haar relatie met Ronnie Flex in zwaar weer verkeert, min of meer bevestigd. Op Instagram laat ze weten dat de twee al enige tijd apart van elkaar wonen...

De dochter van Ronald de Boer schrijft in haar Instagram Stories dat ze elkaar voorlopig de ruimte geven, maar dat ze nog wel een gezin zijn, maar in een andere vorm. Hieronder is haar hele bericht te zien:

(bron: Instagram Demi de Boer)

Ronnie Flex en Demi de Boer hebben samen een dochter: Rémi Ayoki Plasschaert, het meisje werd eind vorig jaar geboren. "Welkom in ons warme thuis, Rémi Ayoki Plasschaert.. Je moeder en grote zus en ik houden heel veel van jou.. en we blijven bij je voor altijd en daarna", schreef hij op Instagram toen ze was geboren.

Dochtertje Ronnie Flex en Demi is 1 jaar geworden
1:19
Dochtertje Ronnie Flex en Demi is 1 jaar geworden

Ronnie heeft nog een dochter, Nori. Die kreeg hij samen met dj Wef, met wie hij nooit een officiële relatie heeft gehad. Demi en Ronnie hebben ook een eigen realityserie, Shownieuws sprak ze daar eerder over en die beelden zijn bovenaan de pagina te zien.

Alles over binnenlandse- en buitenlandse sterren, royalty en crime zie je dagelijks rond 23:00 uur in Shownieuws. Hieronder is de meest recente uitzending te zien:

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.