Terug

Volg Shownieuws

Ronnie Flex zat in een 'afkickkamp' voor zijn verslaving

Ronnie Flex zat in een 'afkickkamp' voor zijn verslaving

Nieuws

16 juni 2023, 08:20

Ronnie Flex heeft vorig najaar in een 'afkickkamp' gezeten vanwege zijn wietverslaving. De rapper probeerde de afgelopen jaren vaker te stoppen met blowen tijdens zo'n kamp, want een afkickkliniek is niets voor hem. "Ja... Ik heb gewoon nooit gehouden van autoriteit. Het is misschien een rare vergelijking, maar mensen die me vertellen wat ik wel en niet mag, doen me denken aan iets schoolachtigs", zegt hij in zijn vrijdag verschenen biografie Ronnie.

Ronnie (31) vertelde Leon Verdonschot, de schrijver van het boek, in november dat hij enkele weken eerder weer naar zo'n kamp was gegaan. De rapper voelt zich heel goed, zegt hij in de biografie.

Laatste 'hijsjes'

"Ik sta best versteld van mezelf, hoe flexibel het allemaal gegaan is", zegt Ronnie, die wel toegeeft in de eerste nacht zijn laatste 'hijsjes' te hebben genomen. "En vanaf de volgende dag had ik niks meer, en heb ik gewoon doorgezet, en ben ik gaan sporten."

De rapper, die in het woensdag uitgekomen LINDA.vakantieboek vertelt nog steeds te zijn gestopt met blowen, wilde deze keer ook 'écht' stoppen. Afgelopen zomer was hij er, na al zijn shows helemaal 'doorgerookt' te doen, al klaar mee maar had hij te veel werk om de stap te zetten. "Dus nu was het vooral opluchting: eindelijk kan ik hieraan beginnen. De wilskracht was heel groot deze keer, en nog steeds."

Vader van twee

Naast dat Ronnie veel energie steekt in zijn muziekcarrière, is de artiest ook nog eens vader van twee prachtige meisjes. Ondanks dat dochter Remi nog maar een kleine meid is, kan ze nu al ontzettend veel kletsen. Zie onderstaande video.

Kindje Ronnie Flex is een kletsmajoor
0:36
Kindje Ronnie Flex is een kletsmajoor

Oudste dochter Nori kreeg Ronnie samen met dj Wef in 2018. De twee hebben geen vaste relatie gehad. Ondanks dat hebben ze wel allebei Nori opgevoed. November 2021 is Rémi geboren. Rémi heeft Ronnie samen met Demi de Boer gekregen. Helaas woont het stel sinds 2022 niet meer samen.

Nori is inmiddels alweer vier jaar. Bekijk onderstaande video voor een té schattige video van Nori en Rémi samen.

Dochter Ronnie Flex viert 4e verjaardag
0:13
Dochter Ronnie Flex viert 4e verjaardag

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.