Terug

Volg Shownieuws

Ronnie Tober aangeslagen na verschrikkelijk verlies

Nieuws

23 mei 2024, 11:37

Ronnie Tober heeft ontzettend veel verdriet van het overlijden van zijn goede vriendin Sjoukje Dijkstra. Begin deze maand werd bekend dat de voormalig kunstrijdster op 82-jarige leeftijd is overleden (zie video).

De zanger lucht zijn hart in weekblad Party over dit grote verlies: "Ik had Sjoukje op 22 april nog gezien (...) Na 22 april heb ik haar nog regelmatig gebeld." Ronnie was dan ook met stomheid geslagen toen hij het bericht van haar dochter kreeg dat Sjoukje was ingeslapen. "Het kom heel hard aan als je elkaar zolang kent."

Extra pijnlijk is dat Ronnie eerder al afscheid heeft moeten nemen van zangeres Anneke Grönloh, die in 2018 overleed. "Ik had twee geweldige vriendinnen. Een was Anneke Grönloh en haar heb ik in 2018 op veel te jonge leeftijd moeten verliezen. Sjoukje nu ook. Er is een lied: Afscheid Nemen Doet Pijn, en zo is het."

Tekst gaat verder onder de video.

Anneke Grönloh herdacht
1:26
Anneke Grönloh herdacht

Martijn Krabbé

De familie van Sjoukje Dijkstra maakte haar overlijden begin mei bekend: "Lieve allemaal, met heel veel pijn en verdriet heb ik afscheid moeten nemen van mijn lieve moeder Sjoukje Kossmayer Dijkstra. Mijn moeder en ik waren mooi samen tot het eind", schreef haar dochter op Facebook.

Presentator Martijn Krabbé, die ernstig ziek is (zie onderstaande video), reageerde eerder ook op het overlijden van de kunstrijdster. Sjoukje was in 2006 en 2007 jurylid voor de RTL-show Dancing On Ice, die hij presenteerde. Het was een van de laatste grote publieke activiteiten van haar.

"Ik heb haar in dat jaar leren kennen als een buitengewoon warm persoon met een enorme betrokkenheid op alle fronten", aldus Martijn. "Ze was altijd aardig naar iedereen die aan het programma meewerkte. Dat heb ik altijd zo bijzonder gevonden, gezien haar prestaties. Ze heeft in die korte tijd een diepe indruk op mij en ons team achtergelaten."

Martijn liet onlangs na lange tijd van zich horen en gaf een gezondheidsupdate:

Zieke Martijn Krabbé verbreekt stilte met gezondheidsupdate
2:52
Zieke Martijn Krabbé verbreekt stilte met gezondheidsupdate

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

(headerfoto: Edwin Smulders)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.