Terug

Volg Shownieuws

Ronnie Tober in tranen tijdens interview

Nieuws

3 juli 2024, 15:56

Ronnie Tober is op 3-jarige leeftijd met zijn familie geëmigreerd naar de Verenigde Staten. De zanger, die onlangs nog bij een bijzondere herdenking van wijlen zangeres Anneke Grönloh was (zie video), vertelde vorige week openhartig over dit moment in weekblad Story.

Ronnie raakt nog steeds geëmotioneerd als hem naar de verhuizing wordt gevraagd. "Ja, ik huil nooit zoveel, maar nu even wel. Mijn vader sprak toen hij jonger was nooit over wat hem was overkomen in Kamp Amersfoort. Maar je begrijpt wel dat hij daar vreselijk is behandeld", zo liet hij weten.

Zijn vader kreeg door de gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog nachtmerries. "Wij wisten op dat moment nog niet goed wat er met hem aan de hand was. Mijn zus en een van mijn broers hebben hem overgehaald naar een psycholoog te gaan om te ontdekken waarmee hij kampte."

Shownieuws sprak eerder uitgebreid met de zangerzie onderstaande video:

Bekend in de buurt met Ronnie Tober
15:47
Bekend in de buurt met Ronnie Tober

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.