Terug

Volg Shownieuws

Rutger Castricum vraagt nieuwe pantoffels aan hoofdpiet

Nieuws

26 nov 2021, 19:40

Rutger Castricum had vrijdagavond de eer om een vraag te stellen tijdens de tweede persconferentie van Het Sinterklaasjournaal. Maar waar de hoofdpiet het grote probleem van het landelijke cadeautjestekort aan de kaak stelde, leek de Powned-verslaggever enkel geïnteresseerd in zijn eigen verlanglijstje.

De hoofdpiet maakte vrijdagavond bekend dat vanwege het landelijke tekort aan cadeautjes, iedereen zo snel mogelijk zijn eerste cadeautje krijgt en de rest op een niet nader genoemd later moment. Dit alles omdat er de afgelopen weken een recordaantal schoenen zijn gezet en dat er de komende weken alleen maar meer zullen worden. Na enkele inhoudelijke vragen van de verslaggevers van Het Sinterklaasjournaal kreeg Rutger Castricum het woord. "Ik ben nog een ding vergeten te vragen", zei hij. "Nieuwe pantoffels die stonden nog niet op mijn verlanglijstje."

De hoofdpiet voegde tijdens deze nieuwe persconferentie ook nog een nieuwe basismaatregel toe. Naast het vangen van pepernoten, het zwaaien naar Sinterklaas op veilige afstand en het zingen van de welbekende sinterklaasliedjes moeten Nederlanders nu voorzichtig omgaan met het zetten van hun schoen.

De komst van Castricum naar de persconferentie van de hoofdpiet volgt op die van EenVandaag-journalist Joost Vullings. Die kwam vorige week niet verder dan de vraag of het met zijn wens, een paar warme handschoenen, wel goed zou komen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.