Terug

Volg Shownieuws

Rutte in zwembroek met 'Finse geliefde' gespot in Oostenrijk

Nieuws

10 aug 2022, 20:07

Mark Rutte (55) heeft genoten van zijn vakantie in de Oostenrijkse Alpen in buurt van het stadje Kufstein in een hotel, dat meldt weekblad Privé van De Telegraaf. Volgens Evert Santegoeds, die hierover vertelt in de Shownieuws Zomereditie, betreft het geen "uitbundige vakantie". Bekijk de beelden hierboven!

'Finse geliefde'

De minister-president van Nederland zou zijn vakantie vooral doorbrengen met zijn 'Finse geliefde', namelijk met zijn befaamde Nokia telefoon. Hij zit voornamelijk in zijn zwembroek op het balkon te genieten, en dan vooral bellend. De exclusieve foto's die Privé in handen kreeg, laten een ander beeld van Rutte zien dan dat het volk van hem gewend is.

Weekblad Privé met de exclusieve foto's van Mark Rutte ligt nu in de winkels.

Onder vuur

Rutte ziet zijn populariteit al enige tijd afnemen ten overstaande van het Nederlandse volk. Dit zou onder andere komen door zijn 'nalatigheid' tijdens de toeslagenaffaire, het 'niet adequaat optreden' bij de boerenprotesten tegen het stikstofbeleid en de hoog oplopende energie- en levensonderhoudskosten.

(Bron: exclusieve foto's Paul Nederhoven - DTPM Media // Weekblad Privé // De Telegraaf)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.