Terug

Volg Shownieuws

Ruud dankbaar voor Olcay: 'Jij was er de afgelopen tijd voor mij'

Nieuws

29 aug 2021, 15:41

Ruud de Wild maakt zich op voor zijn operatie van aanstaande maandag. In maart dit jaar maakte hij bekend dat er darmkanker bij hem was vastgesteld. Hoewel hij schoon is verklaard, moet hij vanwege zijn revalidatie nog een keer onder het mes. Op social media blikt hij vooruit en dankt hij zijn vriendin Olcay.

Zo deelt hij onderstaande foto van het stel op Instagram en schrijft: "Jij was er de afgelopen tijd voor mij. En hoe. Hopelijk kan ik er vanaf morgen weer voor jou zijn."

Ruud kan rekenen op veel reacties. Zo schrijft Leontine Borsato: "Liefde!" Wolter Kroes schrijft: "Wat een topfoto!" Een andere volger schrijft: "Zonder jou kan zij niet zo sterk zijn. Jullie zijn toppers. Veel sterkte morgen!"

Ook Olcay plaatst een plaatje van het stel op Instagram. Zij schrijft daarbij: "Sterk, Stoer, Grappig maar vooral lief."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.