Terug

Volg Shownieuws

Ruud de Wild volgende week weer onder het mes

Ruud de Wild volgende week weer onder het mes

Nieuws

25 aug 2021, 16:43

Onlangs liet Ruud de Wild, die begin dit jaar werd geopereerd aan darmkanker, weten dat het steeds een stukje beter met hem gaat. Zo is ook in de video bovenaan deze pagina te zien. Toch laat zijn vriendin Olcay nu weten dat hij volgende week maandag weer onder het mes moet.

Op Instagram krijgt Olcay de vraag van een volger of de relatie tussen haar en de radio-dj is veranderd sinds de ziekte. "Zeker", reageert ze. " Maandag moet hij weer geopereerd worden en dat blijft heel spannend."

Ruud zelf blijft positief. "Soms mag je tijdens zo'n traject ook best dankbaar zijn dat je in de beste handen bent", plaatst hij onder een foto bij het Amsterdamse ziekenhuis UMC. "We zijn er nog niet maar op de goede weg."

In maart dit jaar vertelde Ruud openhartig over zijn ziekte. "Ik vind het lastig, maar ik probeer het toch maar", schreef de dj op Instagram. "Een aantal maanden geleden kreeg ik de diagnose darmkanker. Dat heb ik stil willen houden en dat is een tijdje gelukt ook, maar niet helemaal."

Bron foto + video: Instagram / Olcay Gulsen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.