Terug

Volg Shownieuws

Ruud de Wild geeft een update na zijn operatie

Nieuws

6 sep 2021, 17:01

Ruud de Wild werd vandaag tijdens de opening van 100 uur voor KWF op radio 2 gebeld door Gijs Staverman. De Wild sprak daar voor het eerst openhartig over zijn operatie.

"Ik ben nog niet 100%, maar ik ben op de goede weg", vertelt de radio-dj. "Ik kan weer zitten en ik kan weer lopen." Ruud kwam er vorig jaar achter dat hij ziek was. Hij werd gediagnosticeerd met darmkanker. "Ik heb het geluk dat ik er relatief snel bij was", vertelt hij aan Gijs. "Als ik het een halfjaar later had ontdekt, dan hadden wij nu niet gebeld."

Kanker de wereld uit

Gijs vraagt vervolgens: "Als je zo'n diagnose krijgt, gaat er dan ook weleens door je heen dat je dood kan gaan?". Ruud antwoordt daarop: "Ik heb dat heel lang gedacht. Ik wist het vanaf afgelopen januari en toen heb ik het stilgehouden. Pas voor de grote operatie, bij de derde ingreep, heb ik het bekendgemaakt."

Kunstwerk

Eerder gaf Ruud de Wild documentairemaakster Linda Hakeboom, die op dit moment ook vecht tegen de ziekte kanker, een bijzonder cadeau. Je ziet het in bovenstaande video.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.