Terug

Volg Shownieuws

Ruud de Wild heeft geen zin in 'eigen' top 2000

Nieuws

2 dec 2022, 17:42

Ruud de Wild is een van de presentatoren van de Top 2000 en was donderdagavond te gast bij Beau. Op de vraag of de presentator uitkijkt naar de Top 2000 antwoordde hij volmondig: 'Nee'.

Naast Ruud zei ook Xander Vrienten, de zoon van de overleden Henny Vrienten dat hij totaal niks met de Top 2000 heeft. Gelukkig zit er naast de twee mannen ook een andere Radio 2-dj aan tafel, Emmely de Wilt, die zei: "Ik leef voor de Top 2000."

Positief

Emmely gaat uiteindelijk wat dieper in op de lijst, volgens haar doet die lijst tussen kerst en oud en nieuw iets mensen en heeft het veel te maken met herinneringen. Beau is onder de indruk van het verhaal van Emmely, waarop hij zei: "Kijk Ruud, dit is nou is een verhaal." Waarop Ruud reageerde: "Zij is naar de mediatraining geweest, ik niet"

Reden

Uiteindelijk legt Ruud nog netjes uit waarom hij niet uitkijkt naar de grootse Top 2000 traditie. Zo zegt de dj: "Het is nog net niet met je tong tegen het raam, er staan daar zoveel mensen binnen. Ik heb dan een soort van plaatsvervangende schaamte. Er staan mensen heel erg feest te vieren en dan sta ik daar." Waarop Beau zei: "Ja normaal zit je alleen in een hokje." Waarna Ruud reageerde: "Ja daar is radio voor."

Donderdagochtend is de maand december begonnen met één van de grootste oudejaarstradities van Nederland: De Top 2000. Zie er alles over in de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.