Terug

Volg Shownieuws

Ruud de Wild hint op snelle radiocomeback

Ruud de Wild hint op snelle radiocomeback

Nieuws

13 mei 2021, 14:23

Het herstel van Ruud de Wild gaat zo voorspoedig dat hij zo snel mogelijk weer radio wil gaan maken.

Op Instagram hint hij op een spoedige radiocomeback met onderstaande post en schrijft: "(Ik zet een stoere stem op en zeg) I’LL BE BACK #radio #comingsoon #comeback." Zijn volgers zijn ontzettend blij voor Ruud en hopen dat hij snel weer op de radio is te horen.

Vorige week liet hij al weten 'verbaasd' te zijn over zijn herstelproces: "Verbaasd kijk ik. Ben ook verbaasd dat ik nu al heel rustig mag beginnen met lichte dingen doen. 6 weken geleden zou dat sciencefiction zijn", schreef hij op Instagram.

1 juli

Een woordvoerder van KRO-NCRV laat desgevraagd weten dat er nog niets concreet is. "We hopen samen met Ruud natuurlijk dat zijn terugkeer binnenkort weer mogelijk zal zijn." Zijn vriendin Olcay Gulsen zegt tegen Shownieuws dat Ruud sowieso niet voor 1 juli terugkeert op de radio. Hij is nog aan het revalideren en moet nog een keer een operatie ondergaan. Maar Ruud wil eigenlijk niet langer stil zitten.

In maart maakte de radio-dj op de radio bekend dat hij darmkanker heeft en inmiddels is hij meerdere keren geopereerd. Olcay vertelde in aflevering 18 van de Shownieuws Podcast openhartig over de heftige tijd die zij samen hebben doorgemaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.