Terug

Volg Shownieuws

Ruud de Wild maakt enorme vergissing

Nieuws

30 apr 2023, 16:21

Ruud de Wild heeft zondag op sociale media een grote vergissing gemaakt. Te zien is dat hij met een grappige post zijn volgers wil herinneren dat het, toen Beatrix koningin van Nederland was, op 30 april nog Koninginnedag was...

"Zin in Koninginnedag vandaag! Je vindt me op de vrijmarkt", aldus De Wild op zijn Instagram. "Ik wacht hier op de vergistoerist….. ze zijn er nog steeds." Te zien is dat hij in het oranje gekleed en met een foto van Beatrix voor het centraal station in Amsterdam staat.

Onder het bericht reageren zijn volgers volop. Zo schrijft iemand: "Zet de oranje tompouce maar klaar!" Een andere volger reageert met: "Ruud zo een muts moet je vaker doen staat je super hahaha."

Documentaireserie

Eerder werd bekend dat PowNed met een zesdelige documentaireserie over het leven van Ruud en Olcay komt. In de serie komt onder meer het herstel van Ruud de Wild aan bod nadat bij hem in 2021 darmkanker was vastgesteld. Ook is er gefilmd tijdens de verbouwing van hun huis. Eerder maakten ze ook samen een podcast, zie de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.