Terug

Volg Shownieuws

Ruud Gullit: 'Ik ben geen oppas-opa'

Nieuws

1 sep 2022, 20:59

Ruud Gullit blaast op 1 september 60 kaarsjes uit. Shownieuws sprak hem over het ouder worden. De voormalig profvoetballer was in ieder geval alvast duidelijk over het opa-schap: "Ik word geen oppas-opa". Het gesprek met de jarige Ruud zie je in de video hierboven.

"Toen ik 50 werd, vond ik het nog wel een leuke aangelegenheid", vertelt de oud-voetballer lachend. "60 vind ik alweer niet klinken...". John Ewbank, die naast hem staat, vraagt of er voor het 60-jaar jubileum ook iets dergelijks bestaat als 'vader Abraham zien' op je 50e. "Ik weet alleen dat ik heel hard van die berg afrol en ik hou mijn hakken in het zand... en ik ga steeds een beetje verder naar beneden", schatert Ruud.

Laatste wagon

John vult wel aan: "Black don't crack" (mensen met een gekeurde huid zouden minder snel rimpels krijgen, red.). Dit beaamt Ruud. "Ik zit in de laatste wagon."

De kinderen van Ruud krijgen inmiddels zelf kinderen. "Ik zeg: 'Pappie, gaat niet oppassen de hele tijd hé? Want ik zit in het laatste wagonnetje en dan wil ik het leuk hebben", zegt de Amsterdammer lachend. "Ik ben geen oppas-opa."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.