Terug

Volg Shownieuws

Samantha Steenwijk doet enorm droevige mededeling

Nieuws

14 feb 2023, 13:38

Het lijkt erop dat Samantha Steenwijk een gebroken hart heeft. De zangers deelt namelijk een enorm droevige tekst op Instagram. Wat heeft dit te betekenen?

"Ik heb dit vaker meegemaakt. Ben het zat om nog te gissen", begint Samantha haar verhaal. "Ik ben niet eens meer kwaad. Ik kies nu voor mezelf en ik kom hier sterker uit. Er is niks meer wat je zeggen kan", schrijft ze vervolgens. Achter de tekst is een gebroken hart geplaatst. Waar het precies over gaat laat Samantha niet weten.

Liefdesleven Samantha

Samantha trouwde in 2013 met haar Daisy, met wie ze al jaren samen was. Regelmatig deelt ze kiekjes en filmpjes met haar grote liefde. Benieuwd hoe Daisy eruit ziet? Bekijk dan onderstaande video.

Samantha en Daisy vertellen hoe het nu gaat
0:23
Samantha en Daisy vertellen hoe het nu gaat

Geheime praktijken met Eva Simons

Onlangs had Samantha het erg gezellig met Eva Simons. De twee hebben iets uitgespookt wat niet zo netjes is. De beelden hiervan zijn te zien in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.