Terug

Volg Shownieuws

Samantha Steenwijk staat stil bij bijzondere dag

Nieuws

30 aug 2021, 19:33

Samantha Steenwijk is maandag precies acht jaar getrouwd met haar Daisy. In 2013 stapte het koppel samen in het huwelijksbootje en werd het huwelijk voltrokken door zangeres Imca Marina.

"8 jaar! Ik weet niet van wie het knapper is…" schrijft Samantha op haar Instagram met een zoete trouwfoto.

Het bericht kan op veel lieve reacties rekenen. Zo feliciteren onder andere Martien Meiland, Bobbi Eden, Heleen van Royen en Natasja Froger het stel. Ook fans van de zangeres reageren met hartjes onder de foto.

Ouders

In het begin hadden de ouders van de zangeres wel enige moeite met haar seksuele geaardheid. In een interview met de Libelle vertelde ze vorig jaar: "Iedereen vond het prima, behalve mijn ouders, die hadden er veel moeite mee." Inmiddels hebben haar ouders haar geaardheid geaccepteerd.

Val

Begin deze zomer valt Samantha lelijk van haar paard. Ze moet zelfs naar de eerste hulp, want door de val raken haar stuitje, onderste wervels en rechterenkel gekneusd. Je hoort er alles over in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.