Terug

Volg Shownieuws

Samantha Steenwijk wil gezinsuitbreiding

Nieuws

4 aug 2024, 16:07

Samantha Steenwijk heeft in een openhartig interview met weekblad Party haar grootste dromen gedeeld. De zangeres, die het liefst haar geliefde paard bij huis zou willen hebben, droomt ook van gezinsuitbreiding.

In het interview vertelt Samantha enthousiast: "Samen willen we dus dat boerderijtje en dan gezinsuitbreiding." Met 'samen' doelt ze op haar vrouw Daisy, met wie ze een sterke en liefdevolle relatie heeft. Het stel koestert de droom van een idyllische boerderij waar ze hun passie voor paarden kunnen combineren met het uitbreiden van hun gezin.

Toch benadrukt Samantha dat gezinsuitbreiding nog toekomstmuziek is. "Maar dat is nu nog niet aan de orde, hoor. En hoe we dat tegen die tijd precies gaan aanpakken, dat houden we liever nog even privé. Dat vertellen we tegen die tijd wel weer," voegt ze eraan toe.

Groot verlies

In de video is te zien dat Samantha dolgelukkig was met de geboorte van veulentje Bobby. Tot groot verdriet van Samantha is het jonge diertje echter niet ouder geworden dan drie maanden. "Een zeer zware en hardnekkige longontsteking is onze kleine Bobby fataal geworden. Álles maar dan ook echt álles hebben wij er aan gedaan om ons zorgenkindje te redden, maar tevergeefs", schreef Samantha enkele dagen geleden op Instagram. Hierbij plaatste ze onderstaande hartverscheurende video.

Verschrikkelijk verlies voor Samantha Steenwijk
1:34
Verschrikkelijk verlies voor Samantha Steenwijk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.